Ellen de Heer

Logopedist

Mijn naam is Ellen de Heer en ik werk vanaf augustus 2018 op maandag bij Logopediepraktijk Spraakplein. In juli 2015 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, waarna ik direct met veel enthousiasme aan het werk ben gegaan.

Ik heb ruim tweeënhalf jaar gewerkt bij een logopediepraktijk in Rotterdam. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van kinderen met stoornissen in de taalontwikkeling, articulatie, auditieve vaardigheden en/of afwijkende mondgewoonten. In april 2017 ben ik daarnaast drie dagen per week als logopedist aan de slag gegaan bij Speciaal Onderwijs Kentalis De Voorde te Rijswijk, waar ik tot op heden met veel plezier werkzaam ben. Op De Voorde werk ik met kinderen die slechthorend zijn en/of ernstige spraak- en taalontwikkelingsstoornissen hebben.

Ik ervaar een grote affiniteit met de doelgroep kinderen met een beperkte communicatieve redzaamheid en vind het dan ook telkens weer een uitdaging om hen en hun ouders te begeleiden.

Naast mijn werk volg ik regelmatig cursussen om mijn kennis te verdiepen of verbreden. Zo heb ik o.a. de cursussen Taalontwikkelingsstoornissen bij Meertalige Kinderen, Analyse van Spontane Taal bij Kinderen m.b.v. TARSP en Spraakontwikkelingsdyspraxie gevolgd. Ik ben aangesloten bij de NVLF en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mijn werkplek bij Logopediepraktijk Spraakplein is op de locatie in Gezondheidscentrum Buitenhof.

Mogelijk tot ziens!

WhatsApp Bereik ons via WhatsApp
Inline
Inline