Maaike Arkesteijn

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, close-up
Logopedist

Mijn naam is Maaike Arkesteijn. Ik ben in juni 2018 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben in augustus 2018 begonnen bij logopediepraktijk Spraakplein.

Ik heb passie om kinderen, volwassenen en ouderen te helpen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, groei en verwachting, wat logopedie zo uitdagend maakt!

Voor mijn studie logopedie, heb ik nog twee andere opleidingen gevolgd. Ik heb de opleiding tot Onderwijsassistent succesvol afgerond en hiernaast heb ik één jaar kennis opgedaan omtrent de leefwerelden van kinderen en jongeren tijdens de opleiding Pedagogiek.

Tijdens de studie logopedie heb ik stage gelopen in de kinder-, volwassenen- en ouderenrevalidatie. In deze periodes heb ik ervaringen opgedaan in het behandelen van matige tot ernstige logopedische problematieken. Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister Paramedici. Hiernaast ben ik aangesloten bij de NVLF.

Ik ben werkzaam in Delft, locatie Buitenhof op de woensdagen. Mijn doel is om een optimaal resultaat te bereiken door gezamenlijk de hulpvraag aan te pakken!

Tot ziens in de praktijk!

Inline
Inline