Melissa L’Amie-Geers

Logopedist & praktijkhoudster

Mijn naam is Melissa L’Amie-Geers. Ik ben als logopedist afgestudeerd in juli 2012 aan de Hogeschool Rotterdam. Direct daarna ben ik in Den Haag gaan werken in een vrijgevestigde logopediepraktijk. Daar was ik voor 5,5 jaar werkzaam als logopedist, kwaliteitsbeheerder en locatiemanager. Sinds april 2017 heb ik samen met Sarah van der Waal, Logopediepraktijk Spraakplein geopend en ben nu volledig aan het werk in onze eigen praktijk. Mijn doel is om cliënten te helpen gericht op de communicatie en samen tot een goed resultaat te komen. 

Werken met kinderen vind ik ontzettend leuk! Ik haal voldoening uit mijn werk omdat ik kinderen kan helpen in het proces van hun ontwikkeling. Naast het werken met kinderen is de behandeling van (jong)volwassenen ook een uitdaging. Het is interessant om te zien dat kinderen en volwassenen baat hebben bij logopedische behandelingen.

Voordat ik aan de studie logopedie begon, heb ik nog twee andere opleidingen gevolgd gericht op kinderen, namelijk Sociaal Pedagogisch Werker en Sociaal Cultureel Werker. Naast deze studies was ik drie jaar werkzaam op een kinderdagverblijf. Gedurende deze jaren deed ik veel ervaring op met kinderen en hun verschillende culturen.
Tijdens de studie logopedie heb ik stage gelopen in het Speciaal Basisonderwijs en in een ziekenhuis. In deze stageperiodes heb ik veel geleerd over uiteenlopende problematiek.

Ik blijf mijn kennis vergroten door het volgen van cursussen zoals onder andere Verbale ontwikkelingsdypraxie, eet- en drinkproblematiek bij jonge kinderen, Taal in Blokjes, Oro-Myofunctionele Therapie, Kinderen met een beperking – syndroom van Down, Leespraat, het Hanen Ouderprogramma, IQ & logpedie, de Workshop en Webinar AVG. Ook ben ik aangesloten bij de NVLF en sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Wie weet tot ziens in onze praktijk!

Melissa@logopediespraakplein.nl
Tel:  0681688135

WhatsApp Bereik ons via WhatsApp
Inline
Inline