Sarah van der Waal

Logopedist en Praktijkhoudster

Mijn naam is Sarah van der Waal. Ik ben als logopedist afgestudeerd in juli 2010 aan de Hogeschool Rotterdam. Direct na mijn studie ben ik gaan werken. Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan in twee verschillende praktijken.

Werken met kinderen boeit mij enorm. Logopedie is zo leuk omdat het afwisselend en uitdagend is. Ook de omgang met mensen uit verschillende leeftijdscategorieën en culturen spreekt mij ontzettend aan.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in een logopediepraktijk en op een cluster 2 school, een school voor kinderen met ernstige spraak- taalproblemen. Ik vervolgde mij stageperiode in Suriname op een school voor dove en slechthorende kinderen. Tevens heb ik in Suriname les gegeven op de opleiding logopedie. Naast de stage was het ook een enorm mooie ervaring om voor langere tijd in een ander land te wonen.

Ik blijf mij verdiepen in het vak door steeds verschillende cursussen te volgen, waaronder de Hanen cursus, Metaphon, DGM, Oro-myofunctionele therapie (OMFT), meertaligheid, IQ & logopedie, de Workshop en webinar AVG en autisme. Ook ben ik aangesloten bij de NVLF en sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Sinds april 2017 is Logopediepraktijk Spraakplein geopend. Ik hoop veel cliënten die logopedische zorg nodig hebben op de beste manier te helpen en om samen tot een mooi en goed (behandel)resultaat te komen!

Tot ziens in onze praktijk!

sarah@logopediespraakplein.nl
Tel: 0681688117

WhatsApp Bereik ons via WhatsApp
Inline
Inline